ДО УВАГИ ПЕДАГОГІВ: ОНЛАЙН-КУРС ІЗ ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ

golovnaМіністерством освіти і науки України анонсовано електронний застосунок «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій», який розробили Державна служба України з надзвичайних ситуацій, спільно з Фондом «Східна Європа», у межах Програми «Онлайн-заняття з безпеки для дітей», задля надання учням теоретичних знань з основ цивільного захисту та відпрацювання практичних навиків реагування у надзвичайних ситуаціях.

Анонсований застосунок, пропонований для учнів 5-9 класів, містить освітній онлайн-курс з елементами комп'ютерної гри «Minecraft». Структура курсу: вступ, розділи («Що таке надзвичайна ситуація?», «Вибухонебезпечні предмети», «Сезонні небезпеки на водоймах»,  «Сезонні небезпеки в горах», «Пожежі», «Укриття», «Побутові надзвичайні ситуації», «Обвал будівель», «Радіаційний, біологічний, хімічний захист»).

Окрім того, розробниками передбачено отримання сертифікатів, за результатами складання проміжних та фінального тесту учасниками, офіційно зареєстрованими на освітній онлайн-платформі Zrozumilo.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO