ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

golovnaНапередодні професійного свята – Дня працівників освіти України відбулося урочисте засідання вченої ради інституту. З вітальним словом до колективу звернувся Сергій Грицай, проректор з наукової роботи КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, відзначивши досягнення науково-педагогічних працівників грамотами.

Почесною грамотою голови Сумської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток дошкільної освіти Сумщини та з нагоди проведення обласного Дня дошкілля  нагороджено Міщенко Ларису Борисівну, методиста з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

Грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за вагомий внесок в організацію та проведення національного мультипредметного тесту у 2022 році нагороджено Остапенко Олену Іванівну, завідувачку навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання.

Грамотами ректора КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за вагомий особистий внесок у підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації  педагогічних кадрів, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено:   

  • П’ятаченка Юрія Васильовича, старшого викладача кафедри соціально-гуманітарної освіти;
  • Сидоренко Ірину Валеріївну, старшого викладача кафедри психології;
  • Павленко Ірину Миколаївну, старшого викладача кафедри освітніх та інформаційних технологій;
  • Декунову Зою Володимирівну, старшого викладача кафедри теорії і методики змісту освіти;
  • Литвиненко Яну Олександрівну, викладача кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту;
  • Головач Ельвіру Володимирівну, завідувачку навчального відділу.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди  професійного свята оголошено  подяку ректора:

  • Дранник Ірині Володимирівні, методисту навчального відділу;
  • Шевченко Тетяні Олександрівні, старшому викладачу кафедри освітніх та інформаційних технологій;
  • Кулик Надії Андріївні, старшому викладачу кафедри психології.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята нагороджено грамотою ректора Абрамітову Ірину Миколаївну, провідного фахівця науково-видавничого відділу.

За популяризацію методичних форм роботи серед педагогів області, багаторічну сумлінну організаційно-методичну діяльність, зокрема за напрямом  «Захист України» та з нагоди Дня працівників освіти,  нагороджено грамотою ректора Сукачову Наталію Михайлівну, методиста вищої категорії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

За сумлінну, плідну  працю, зразкове виконання своїх службових обов’язків  та з нагоди Дня працівників освіти оголошено  подяку ректора Деряпі Валентині Олександрівні, старшому лаборанту кафедри теорії і методики змісту освіти.

Вітаємо колег з професійним святом, бажаємо натхнення та здобутків на освітянській ниві!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO