Участь у Міжнародному семінарі з фізичної культури і спорту

golovna09 вересня 2022 року відбувся Міжнародний семінар для працівників сфери фізичної культури і спорту «Фітнес на захисті фізичного і психічного здоров’я під час війни», у якому взяв участь, у режимі онлайн, методист з національно-патріотичної роботи, «Захисту України» та «Фізичної культури» навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Легкодух В.А.

Мета семінару – залучення до занять з рухомою активністю нових учасників, особливо дівчат і жінок, зокрема, під час європейської спортивної події #BEACTIVE DAY, що відбудеться в Україні 23-24 вересня 2022 року.

Організаторами заходу виступили: Спортивний комітет України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Всеукраїнський центр здоров’я населення «Спорт для всіх», Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, громадська організація UkraineActive.

Спікери семінару – представники Європейської асоціації здоров’я та фітнесу EuropeActive, європейського реєстру фітнес інструкторів EREPS, українські та європейські вчені, фахівці оздоровчої сфери країни.

Під час семінару були розглянуті питання:

  • фізична бездіяльність та стать в умовах війни;
  • створення програм фізичної активності та мотиваційних стратегій для жінок та дівчат у період війни;
  • відкриття європейського реєстру фахівців з фітнесу EREPS для України та стандартів професійної підготовки фахівців оздоровчої сфери EuropeActive;
  • програма з мілітарі-фітнесу «Струм»;
  • європейський BE ACTIVE DAY в Україні – партнерство заради руху;
  • проєкт BE ACTIVE for PEACE – шлях підтримки та єднання!

Інформаційні матеріали семінару можна переглянути в запису – за посиланням: https://youtu.be/2iQgm0-lQAo.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO