УСПІШНИЙ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

golovna29-30 червня 2022 року на базі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся захист магістерських робіт – завершальний етап навчання студентів заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджмент (освітньо-професійна програма Управління навчальним закладом).

Перед початком захисту студентів привітали в.о.ректора КЗ СОІППО, доктор історичних наук, доцент Юрій Нікітін,  якіий побажав вдало представити магістерські роботи, впроваджувати напрацьовані досягнення у професійній діяльності та використовувати набуті знання для розвитку вітчизняного освітнього простору.

Теми магістерських робіт студентів спеціальності 073 Менеджмент були зосередженні на дослідженнях розвитку професійної управлінської компетентності керівників закладів освіти; питанням партнерства, менеджменту та адаптації педагогів у освітньому колективі; моніторингу організації діяльності в закладах дошкільної освіти тощо.

Захист дипломних магістерських робіт був публічним та проводився у змішаному форматі: у очному -18 студентів, у дистанційному на платформі ТІМС -10 студентів. Відповіді студентів повністю вислуховувалися головою і членами ДЕК, панувала атмосфера доброзичливості, вимогливості, принциповості.

Державна екзаменаційна комісія у складі голови комісії - Світлани Луценко, кандидата наук з державного управління, доцента, доцента кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, членів комісії - Дмитра Кудінова, доктора історичних наук, професора, професора кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту та Людмили Івашини, кандидата наук з державного управління, доцента, старшого викладача кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту високо оцінила підготовку магістрів освітньо-професійної програми Управління навчальним закладом, актуальну тематику робіт та аргументовану подачу матеріалів під час захисту. Державна екзаменаційна комісія відзначила, що під час захисту випускники продемонстрували інтегровані знання, уміння, навички, необхідні для виконання професійних обов’язків, та довели свою обізнаність із різних питань наукового та освітнього спрямувань менеджменту.

На розгляд комісії було подано 28 дипломних магістерських робіт. Серед представлених тем досконало висвітлені практичні результати власних досліджень з питань управління закладами загальної середньої освіти, дошкільної освіти, вищої освіти, управління інноваційною діяльністю, конкурентоспроможністі закладів освіти, управління виховною роботою, питання управління самоосвітньою  діяльністю педагогів та інші.

Члени державної екзаменаційної комісії відзначили, що під час захисту випускники продемонстрували інтегровані знання, уміння, навички, необхідні для виконання професійних обов’язків, та довели свою обізнаність із різних питань наукового та освітнього спрямувань менеджменту.

Таким чином, плідна співпраця магістрантів та їх наукових керівників дозволила здійснити захист робіт на високому науковому рівні, а представлені матеріали досліджень мають теоретичну та практичну цінність і новизну.

Адміністрація КЗ СОІППО та колектив кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту щиро вітає магістрантів з успішним захистом робіт та бажає професійних і творчих успіхів, подальшого саморозвитку та професійного становлення!

Враження студентів:

Стельмах Світлана: Атмосфера на захисті магістерських робіт була робоча і ділова. Члени комісії і голова комісії були приязні і спокійні. Питання були змістовні і логічні.  Зауваження-  справедливі і доцільні.   Дуже вдячні за високий професіоналізм, людяність і увагу до дрібниць.  Бажаю Вам прекрасного життя!!! І інтелектуального задоволення від майбутніх студентів!!!

Ревенко Юлія: Дякуємо членам комісії за підтримку та розуміння, доброзичливу атмосферу, цікаві запитання. Миру всім нам!

Гученко Юлія: Дякуємо, що надали можливість поринути в атмосферу студентських років, приємні почуття і емоції. Українці незламна нація в військовий час продовжуємо здобувати освіту.

Богданович Світлана: з великим задоволенням навчалася ці два роки, які пролетіли непомітно, в Вашому чудовому місті Суми. Дякую нашому СОІППО, який став рідним, чудовим викладачам кафедри - справжнім професіоналам, в тісної співпраці з якими пройшли ці роки, моєму науковому керівнику Клочко Оксані Миколаївні, яка завжди допомагала в такій важкій справі, як написання наукової роботи. Дякую за знання, яки отримала і змогла довести це на захисті диплому. Незважаючи на такий важкий час в нашій країні, на мою думку захист дипломних робіт був організований дуже зручно, атмосфера була доброзичлива професійна і по-діловому спокійна. Всіх вітаю з закінченням, бажаю всім всього самого найкращого.(heart)

Семенцова Наталія: Щиро дякую найкращій команді викладачів та наставників за знання, отримані за час навчання! За теплу та дружню атмосферу під час захисту магістерських робіт, за змістовні  питання. Миру та Перемоги.

Бондар Галина: Щира вдячність членам комісії. Окрема подяка за можливість онлайн захисту. Атмосфера була професійна, позитивна. Питання по роботі змістовні, цікаві, у розрізі сучасності. Спілкування відбувалося з повагою до кожного студента. Приємні емоції, радість. Трішки сумно, що так швидко два роки пролетіли....

Гумен Світлана: Голові ДЕК та членам комісії велике і щире ДЯКУЮ!!! 🤗👍

Захист наукових робіт був організований та проведений на високому рівні. Особливо потішила уважність комісії у вивченні робіт та слушні запитання, що не створювали труднощів, а допомагали розкрити сутність роботи. Хочу зазначити також і позитивні враження від технічного забезпечення захисту дипломних робіт, а зокрема від можливості використання проектору та екрану для показу презентацій та організації проведення захисту за змішаною формою, враховуючи всі труднощі під час воєнного стану.

Керівницту та викладачам інституту шана і вдячність за їх професіоналізм, креативність і розуміння всіх моментів. 🤗

Цапенко Наталія: Щирі слова подяки  членам комісії за доброзичливу атмосферу, підтримку !Бажаю вам  неординарних  студентів з невгамовною жагою до знань!

Павлюченко Тетяна : Для мене захист магістерської роботи пройшов легко і невимушено.  Баз жодних хвилювань. Запитаєте, чому?

Бо я знала, що від членів комісії можна очікувати лише підтримки та розуміння...  У будь-якій ситуації... Тому, впевнено, без зайвих хвилювань, з посмішкою на обличчі, презентувала свій виступ. Дякую членам комісії за запитання, які надали можливість узагальнити свої знання.

Ще хочу висловити свою подяку своєму науковому керівнику Гирі О.О., який протягом двох років підтримував, допомагав, направляв, давав дієві та корисні поради. Для мене він став прикладом для наслідування у подальшій професійні діяльності. Його підтримка і жарти під час очікування свого виступу надали впевненості в собі та своїх силах.

Дякую кожному педагогу, який працював з нами. Вже переконалась, що знання, які я отримала, навчаючись в вашому закладі, знадобляться на все життя!!! Дякую кожному!!!

Колеснікова Анастасія: Дякую від щирого серця всьому педагогічному колективу за те, що роки навчання пройшли в родинній атмосфері. Велика подяка всім викладачам за професійність, чуйність і знання, якими ви щиро з нами ділилися!❤️❤️❤️

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO