Ворк-шоп з формування навичок психологічного відновлення після травми

551З метою підвищення особистісної ресурсності та стресостійкості, оволодіння навичками психологічного відновлення в ситуації військової травми навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти започатковано проведення ворк-шопу для практичних психологів закладів дошкільної та позашкільної освіти «Психологічна стійкість практичних психологів: навчання технік зцілення».

Станом на 1 червня проведено дві зустрічі   з тем  «Інтрузивні спогади та повернення контролю над ними» та «Техніки самодопомоги в ситуації психофізичної напруги». Практичні психологи познайомилися з особливостями реагування людини на психологічну травму, пов’язану з війною, механізмом виникнення посттравматичних стресових розладів, техніками для навчання релаксаційним навичкам, навичкам відновлення в умовах війни.

Наступні зустрічі відбудуться 8 червня 2022 року («Підвищена збудливість та навчання релаксаційним навичкам»), 15 червня 2022 року («Тригери, що запускають погані спогади»), 22 червня 2022 року («Способи подолання уникання»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO