ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИХОВАТЕЛІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

01Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти   на курси підвищення кваліфікації вихователів закладів дошкільної освіти з 30.05.  по 08. 06. 2022 зареєструвалося 62 слухачі з різних куточків Сумської області. Курси розпочалися паралельно у двох групах на платформі  TEAMS в онлайн форматі. Заняття у групі 11одс (куратор Єлизавета Ковтун, ст. викладач кафедри теорії і методики змісту освіти) у перший день відбувалися з перервами через сигнали «Повітряної тривоги», проте видалися  змістовними. То була перша зустріч в незвичайних умовах, отож крім знайомства очі в очі за допомогою відеокамер ми візуально зробили портрет групи на дошці PADLET. Слухачі представили свої фотосвітлини з мирного життя,  розказали про свої професійні та особисті якості, про свої уподобання та висловили свої побажання. І то були побажання МИРУ, швидшої перемоги Світла над Темрявою.

Педагогічна практика була незвичайною і цікавою. За допомогою SWAU презентацій поринули у світ ілюстративних та відео матеріалів сучасних реалій педагогічної майстерності. Слухачі ділилися досвідом роботи, обговорювали сучасні підходи до організації роботи з дошкільниками в умовах воєнного стану.

Учасники педагогічного процесу обрали Правилами командної взаємодії : працювати дружно, вислуховувати думку кожного, приймати колегіальні рішення. Впевнені, що протягом сесії попрацюємо плідно та результативно. Сподіваємось на швидке повернення до мирного життя.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO