1 червня – Міжнародний день захисту дітей

nagolovnu1 червня – перший день літа –  відзначається Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості та надії. Світ почав відзначати його ще з 1950 року, після схвалення Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року. Пізніше ініціативу на міжнародному рівні підтримала Організація Об’єднаних Націй, оголосивши захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своєї діяльності. 20 листопада 1989 року ООН ухвалила Конвенцію про права дітей.

В Україні Міжнародний день захисту дітей став державним святом з 1998 року, після підписання Президентом України  Указу №568/98 «Про день захисту дітей». День захисту дітей служить нагадуванням суспільству про необхідність захищати права дітей, щоб усі росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.  У День захисту дітей українці бажають кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства.

Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні.  Діти, як ніколи, потребують любові, турботи й батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO