ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ОБ’ЄДНАВ ПЕДАГОГІВ

golovnaУ третій четвер останнього місяця весни, що цього року припав на 19 травня, уже в 16-те відзначається Всесвітній день вишиванки. міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. За словами міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка «Вишиванка – давно вже не тільки частина національного одягу. Вона є одним із найвпізнаваніших елементів нашої спадщини, символом волі та любові до України. Це наша культурна зброя, що обʼєднує кожного українця».

У мирний час в різних містах люди влаштовували флешмоби і ярмарки, змагання та концерти. Зараз, у воєнний час, влада не рекомендує влаштовувати масові заходи, але кожен українець може вдягти вдома вишиванку і зустріти торжество в колі сім'ї, вийти в ефір під час проведення онлайн заходу, привітати колег своїм фото у вишиванці. Усі, хто одягнув у цей день вишиванку, усвідомили, що ми єдині, згуртовані і нас об’єднує український код любові до Батьківщини.

Проявили цю єдність і вчителі хімії Сумської області, влаштувавши марафон вишиванок у вайбер-групі «Спільнота вчителі хімії». У кожного учасника марафону українська вишиванка є справжнім витвором мистецтва, вони різняться візерунками, кольорами та техніками, але всі вони уособлюють нашу унікальність та незламність як народу.

Image 1

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO