ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

2Відповідно до плану роботи КЗ СОІППО 16.05-18.05.2022 року відбулися курси за вибором для керівників закладів освіти «Тайм-менеджмент як індивідуальна технологія використання робочого часу керівника закладу освіти». Куратор – Івашина Людмила Петрівна, кандидат наук з державного управління, доцент, старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту.

Навчальний курс спрямований на тайм-менеджмент у процесі управління закладом освіти: виокремлення тайм-менеджменту як технології ефективного використання часу керівника закладу освіти в умовах НУШ, самомотивування і самоконтроль успішного керівника закладу освіти.

У контексті курсів керівники оволодівали знаннями щодо тайм-менеджменту в  процесі управління освітніми системами, сформували усвідомлення й розуміння тайм-менеджменту як технології ефективного використання часу керівника закладу освіти в умовах НУШ; обговорювали принципи самомотивування і самоконтролю керівником закладу освіти.

Стиль проведення занять був спрямований на практичне використання технології тайм-менеджменту для підвищення ефективності використання робочого часу керівника заклададу освіти. Під час виконання практичний завдань керівники закладів освіти мали змогу працювати з он-лайн ресурсом Jamboard  та Mentimeter.

У підсумковому представленні результатів своєї роботи керівники закладів освіти розповіли про особисті досягнення самомотивування та уміння управляти своїм часом.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO