Оволодіваємо техніками зцілення

golovnaВідповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 09 травня 2022 року стартував онлайн-тренінг для практичних психологів закладів загальної середньої освіти щодо ознайомлення з програмою «Діти та війна: навчання технік зцілення». Актуальність підготовки спеціалістів психологічної служби з означеної програми обумовлена тим, що програма має значні просвітницькі та профілактичні можливості при роботі з дітьми, наданні їм короткотривалої психологічної допомоги та сприянні здатності будувати власне майбутнє.

Протягом п’яти днів спеціалісти психологічної служби  познайомляться з особливостями реагування дітей та підлітків на психологічну травму, пов’язану з війною, механізмом виникнення посттравматичних стресових розладів, техніками для навчання дітей релаксаційним навичкам.

Важливим елементом тренінгу є опрацювання питань, пов’язаних з роботою за означеною технологією з батьками, можливість залучення останніх до процесу надання підтримки власним дітям у кризових ситуаціях.

 Це вже друга група спеціалістів, які оволодівають практичними навичками для роботи за програмою «Діти і війна: навчання технік зцілення». Усього навчання за програмою пройшли 92 практичні психологи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO