МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ІСТОРІЇ ТА СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

golovnaВідповідно до плану роботи КЗСОІППО 03 – 05.05.2022 відбулися курси за вибором для учителів історії, основ правознавства, громадянської освіти, етики «Методика викладання історії та суспільних дисциплін в умовах Нової української школи». Куратор – Драновська Світлана Вікторівна, кандидат педагогічних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри соціально-гуманітарної освіти.

У контексті курсів вчителі опрацювали актуальні для сьогодення теми: роль міжнародних організацій: Україна і світ 2022; формування ключових та предметних компетентностей здобувачів освіти на уроках історії та суспільних дисциплін; медіаграмотність здобувачів освіти на уроках історії та суспільних дисциплін.

Для ґрунтовного ознайомлення слухачів курсів із підготовкою учнів до мультитесту з історії, було запрошено Желібу Олександра Володимировича кандидата педагогічних наук, доцента кафедри політології, права та філософії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, який розкрив основні особливості завдань з історії та можливі варіанти якісної підготовки здобувачів освіти.

Під час виконання практичних завдань педагоги мали змогу опрацювати з онлайн ресурсами: padlet, mentimeter, jambord.

У підсумковому представленні результатів своєї роботи педагоги емоційно розповідали про сучасних українців, яких вважають героями в умовах сьогодення, підтримували один одного та Україну. У нас на всіх спільна мета – перемога та мир. Все буде Україна!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO