ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯЇ «ОСВІТНЯ РОБОТОТЕХНІКА»

0414 квітня 2022 року на базі Дніпровської академії неперервної освіти відбулась ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Освітня робототехніка». Михайло НІКОЛАЄНКО,  ст. викладач  кафедри освітніх та інформаційних технологій комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Діана ОХРИМЕНКО, студентка IV курсу спеціальності «Комп’ютерна інженерія» відокремленого структурного підрозділу «Сумського фахового коледжу Національного університету харчових технологій» взяли участь у її роботі з доповіддю «Використання доповненої реальності в освітньому процесі».

У своєму виступі доповідачі зосередили увагу слухачів на одному з найперпективніших напрямів розвитку сучасної діджеталізації -  доповненій реальності. Вказали на широкий спектр застосування даного напрямку: від ігрової індустрії до медицини, різних напрямів промисловості та освіти.

Дана технологія забезпечує зв'язок фізичного світу із віртуальною інформацією, що  підвищує зацікавленість людини та полегшує сприйняття інформації.

Було продемонстровано роботу створеної програми з використанням доповненої реальності.

На численні питання слухачів надано ґрунтовні відповіді.

Створені приклади розташовані за посиланням:
 https://nikoboard.blogspot.com/2022/04/blog-post.html 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO