ЗАПРОШУЄМО ДО NFT-ПРОЄКТУ! ДОЛУЧАЙТЕСЬ!

golovna NFT24 лютого 2022 року перевернуло життя України. Багато українців із дітьми переховуються в бомбосховищах, метро чи власних домівках. Ви втомлені, часто плачете або, навпаки, перебуваєте в емоційному ступорі? Хвилюєтеся за дітей і можете спостерігати їхню нетипову поведінку? Як дібрати слова, якщо хтось знайомий чи близький загинув? Як допомогти психіці сина чи доньки почати відновлюватись після подій, що травмували?

Малювання ­ одна з найкорисніших практик.  Мистецтво під час війни завжди допомагало підіймати дух народу, тому не варто недооцінювати працю юних художників.

Не можна говорити про проблему, не показуючи її. Малюнки, фотографії демонструють, від чого тікають люди, страхи, емоції наших дітей.

Важливо не замикатися в собі, займатися творчістю, бо мистецтво може допомогти зцілити і об’єднати. Дуже зворушливі малюнки-історії про те, як люди долають різні труднощі, образи і біль.

Щоб показати всьому світу, як українські діти переживають жорстокий напад рф на нашу державу, в Україні запустили NFT-проєкт допомоги дітям, які постраждали від війни, – «Мамо, я бачу війну».

У межах першого етапу проєкту вже зібрано понад 4 000 малюнків дітей про війну та мир в Україні, і збір робіт продовжується.

З цих малюнків створять найбільший у світі маніфест-колаж, який продадуть на NFT-аукціоні. Отримані кошти передадуть у фонд допомоги дітям, постраждалим від війни. З сумом про кожну невинну загиблу дитину та болем у серці віримо у мир!

Ми – сильні! Ми – Україна!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO