Навчання математики в умовах воєнного стану

головнуВ умовах, що склалися, освітній процес з математики доцільно організовувати за допомогою технологій дистанційного та змішаного навчання.

Рекомендуємо долучитися до освітнього проєкту «Навчання без меж», який передбачає трансляцію відеоуроків для школярів 5-11 класів за всеукраїнським онлайн розкладом (https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad).

Доцільно використовувати платформу Всеукраїнської школи онлайн (https://lms.e-school.net.ua/) для організації дистанційного та змішаного навчання, доступні мобільні застосунки Всеукраїнської школи онлайн.

З метою організації освітнього процесу та виконання освітніх програм рекомендуємо використовувати засоби дистанційного навчання:

Узагальнений та систематизований теоретичний матеріал з математики 5-11 класів розміщено на Інтернет ресурсах: EdEra (https://www.ed-era.com/), iLearn (https://ilearn.org.ua/), Prometheus (https://prometheus.org.ua/), Khan Academy (https://uk.khanacademy.org/), Be smart (https://besmart.eduget.com).

Рекомендуємо учителям математики в процесі організації дистанційного та змішаного навчання користуватися базою ресурсів (відео, дидактичні матеріали, інструменти тощо) на платформі «УМІТИ» (https://umity.in.ua/).

Зазначаємо, що дистанційна школа «Центр освіти «Оптіма»  (https://optima.school/) пропонує демодоступ (на 2 місяці безкоштовно) до навчальних матеріалів з математики 5-11 класів за умови реєстрації  (https://optima.school/free-education), Академія Сучасної Освіти «А+» (https://aplus.ua/) – безкоштовні онлайн-заняття за допомогою Zoom.

Методист з математики навчально-методичного

відділу координації освітньої діяльності та

професійного розвитку Сумського ОІППО    Т.В. Свєтлова

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO