«Єднання місцевого самоврядування світу задля благополуччя людей і миру»: 18 березня стартує міжнародний марафон

20220316 actПершого дня відбудеться діалог між представниками/-цями місцевого самоврядування, в тому числі, міст-побратимів країн, де приймають найбільшу кількість біженців/-нок з України, які рятуються від війни, - Польщі, Угорщини, Молдови, Румунії, Словаччини та лідерами/-ками місцевого самоврядування України. До діалогу також запрошені закордонні засоби масової інформації.

Модератор – журналіст Андрій Куликов.

Мета: показати світу справжнє обличчя війни, яку розгорнула росія проти України, та посилити партнерство місцевого самоврядування України та світу.

Початок о 12 год за київським часом.

Трансляція наживо на Facebook-сторінках Мінрегіону (https://www.facebook.com/MinregionUkraine), Програма Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» (https://www.facebook.com/slgcoe/), «Децентралізації» (https://www.facebook.com/decentralizationua/), Асоціації міст України (https://www.facebook.com/auc.org.ua) та Асоціації об’єднаних територіальних громад (https://www.facebook.com/LSGA.ATC).

Ініціатива належить Міністерству розвитку громад та територій.

Партнери – Програма Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні», Асоціація міст України, Асоціація об’єднаних територіальних громад, портал «Децентралізація».

Наступний захід – діалог з муніципалітетами Австрії, Франції, Німеччини, Швейцарії та Великобританії. Стежте за нашими анонсами.

Інформація Сумської обласної військової адміністрації

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO