Участь у нараді МОНУ

golovnaПроєкт Положення про порядок здійснення інноваційної діяльності у сфері освіти розглянули і внесли доповнення 22 лютого 2022 року на нараді в Міністерстві освіти і науки України під керівництвом заступника міністра Віри Рогової та першого заступника ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрія Завалевського.

Запрошений на нараду проректор з наукової роботи КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Сергій Грицай вніс ряд пропозицій до проєкту. Це стосується залучення до інноваційної діяльності закладів освіти на рівні окремої адміністративної територіальної одиниці, визначення понять «предмету інноваційної освітньої діяльності», «суб’єктів інноваційної діяльності», «освітні інновації», а також запропонував конкретизувати функції комісії з інноваційної освітньої діяльності.

Після жвавої дискусії учасники наради, це провідні науковці, спеціалісти Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», керівники закладів освіти затвердили проєкт Положення про порядок здійснення інноваційної діяльності у сфері освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO