Готуємось до викладання навчального предмета «Культура добросусідства» в Новій українській школі

golovnaТренінг для тренерів Нової української школи, які будуть готувати вчителів соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі до викладання навчального предмета «Культура добросусідства» в 5-6 класах, відбувся 21-26 січня 2022 року у Кам’янці-Подільському. Участь у тренінгу взяла Валентина Успенська, доцент кафедри теорії і методики змісту освіти, керівник лабораторії здоров’яспрямованої освіти.

Навчання організоване ГО Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток» в рамках реалізації проєкту  «Пілотування викладання предмета «Культура добросусідства» в Новій Українській школі та забезпечення сталості його впровадження» за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні.

Спрямування тренінгу на особливостях навчання дорослих, розвиток стресостійкості в педагогів, створення партнерського простору та дотримання комунікативної культури передувало відпрацюванню вправ і технологій інтерактивного навчання, яких вимагає упровадження предмета «Культура добросусідства».

У ході тренінгу на практиці його учасники опановували методи роботи в групі та засвоювали тонкощі тренінгового процесу. Детально відпрацювавши «цикл Колба», механізм проведення зворотного зв’язку, облаштування тренерського простору учасників підвели до творчого застосування знань.

Усі педагоги мали розробити та продемонструвати фрагмент самостійно розробленого тренінгового заняття на одну з тем предмета «Культура добросусідства», отримати експертну оцінку й зворотний зв‘язок.

Тренінг відбувся в безпечному освітньому середовищі, атмосфері повної довіри та позитивних щирих емоцій. Використання змістових завдань тренінгу в навчальній роботі СОІППО допоможе підготовці вчителів 5-6 класів до викладання предмета «Культура добросусідства» в освітньому процесі Нової української школи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO