У Сумській області розпочато підготовку до реєстрації на ЗНО-2022

golovna crЗ метою підготовки до проведення реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2022 року, 25 січня відбулися наради у форматі zoom-конференцій за участі Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

У нарадах узяли участь представники Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (Остапенко О.І., Браткова Г.М., Борисенко О.Ф., Максименко Т.В.), відповідальні за ЗНО органів управління освітою, відповідальні особи закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти, а також відповідальні особи за оформлення реєстраційних документів пунктів реєстрації.

Детально про організаційно-методичний аспект, нормативне забезпечення процедури реєстрації, особливості подання комплекту реєстраційних документів особами з особливими потребами, розповіли представники Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Питання щодо особливостей реєстрації учнів, звільнених від проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, було розглянуто представниками Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

За результатами нарад Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти було надано презентаційні матеріали та методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO