ПІДГОТОВКА УЧНІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ДО ЗНО, ДПА-2022 З ІНОЗЕМНИХ МОВ

0на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, 14 січня 2022 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся  методичний порадник «Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти  до ЗНО, ДПА-2022 з іноземних мов: організаційно-методичні аспекти».

Леоненко М.П., методист з іноземних мов навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО, ознайомила учасників заходу з результатами складання ЗНО-2021 з іноземних мов (англійської, німецької, французької) випускниками закладів загальної середньої освіти Сумської області; акцентувала увагу на організаційно-методичних аспектах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов, ДПА з іноземних мов (англійської, німецької, французької)  за освітній рівень повної загальної середньої освіти учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти у 2022 році; наголосила на особливостях  сертифікаційної роботи ЗНО-2022 з іноземних мов.

Під час проведення заходу Леоненко М.П. висвітлила питання щодо  стратегій виконання завдань ЗНО: частини «Аудіювання», «Читання», «Використання мови», «Письмо», а також запропонувала ресурси для підготовки учнів до складання ЗНО з іноземних мов.

По завершенню заходу вчителі отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації з іноземних мов у формі ЗНО у 2022 році. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO