Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2022 з математики

на головну1Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, 13 січня 2022 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний семінар «Організаційно-методичні аспекти підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2022 з математики» для вчителів математики закладів загальної середньої освіти Сумської області.

Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, проаналізувала результативність складання випускниками закладів загальної середньої освіти Сумської області тестів зовнішнього незалежного оцінювання з математики в 2021 році; ознайомила присутніх  з конструктором результатів ЗНО-2021 з математики.

Свєтлова Т.В., методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, наголосила на організаційно-методичних аспектах роботи з учнями закладів загальної середньої освіти в контексті підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики у 2022 році, особливостях використання сучасних онлайн ресурсів у процесі підготовки учнів до ЗНО з математики. Окрім того, методист з математики акцентувала увагу присутніх на методичних аспектах розв’язування завдань практичного змісту ЗНО з математики; необхідності підвищення професійної компетентності вчителів математики в процесі підготовки учнів до ЗНО з математики.

Одінцова О.О., доцент кафедри математики, фізики та методик їх навчання Сумського державного педагогічного університету імені
А.С. Макаренка, кандидат фізико-математичних наук, ознайомила учасників заходу з особливостями розв’язування стереометричних задач зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

Мороз Ю.М., директор Шосткинської гімназії Шосткинської міської ради, поділилася досвідом роботи щодо розвитку критичного мислення учнівської молоді як умови успішної підготовки до складання ЗНО з математики.

За результатами обласного семінару вчителям надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО з математики в 2022 році. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO