Підбиття підсумків щодо проведення моніторингових досліджень у Сумській області у 2021 році

golovna crВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 23 грудня 2021 року на базі Сумського ОІППО відбувся організаційно-методичний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2021 рік. Завдання на 2022 рік».

Мета заходу - підбиття підсумків проведених освітніх моніторингових досліджень у Сумській області за 2021 рік.

Завдання вебінару: поглиблення знань учасників заходу з питань технології проведення моніторингових досліджень; висвітлення перспективних напрямів моніторингової діяльності навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання на 2022 рік, ознайомлення із результатами досліджень міжнародного та всеукраїнського рівнів.

Відкрила вебінар Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, яка наголосила на важливості запровадження моніторингових досліджень в освітній сфері, зупинившись на основних  складових організації моніторингових досліджень, а також прозвітувала про проведені дослідження у 2021 році в Сумській області. У рамках виступу доповідачем було виокреслено перспективні завдання на 2022 рік.

Про проведені моніторингові дослідження регіонального рівня (стан сформованості самоосвітньої компетентності суб’єктів освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти, стан підготовки випускників закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2022, стан готовності вчителів основної та старшої школи до реалізації змісту навчання в контексті вимог НУШ: компетентнісно-інтегрований підхід) доповіли Борисенко О.Ф. та Браткова Г.М., методисти навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО.

За підсумками вебінару відповідальним за організацію та проведення моніторингових досліджень були надані методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO