Завершено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

golovnaВідповідно до графіка проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021-2022 навчальному році, циклом олімпіад з інформаційних технологій, економіки, астрономії, 18-19 грудня 2021 року завершився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2021-2022 н.р. у містах, районах, ТГ Сумської області.

18 грудня відбулася олімпіада з інформаційних технологій, яка проходила одночасно з іншими областями України. До участі у змаганнях долучилося 18 територіальних громад Сумської області: Білопільської, Ворожбянської, Глухівської, Сумської міських рад; Есманська, Кириківської, Краснопільської, Миколаївської, Недригайлівської, Степанівської, Шалигинської селищних рад; Андріяшівської, Верхньосироватська, Комишанської, Миколаївської, Миропільська, Садівська, Чернеччинської сільських рад та 3 заклади освіти обласного підпорядкування: Комунальний заклад Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей», Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України, Комунальний заклад Сумської обласної ради Глухівський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою.

19 грудня 2021 року відбулися олімпіади: з економіки (учасники з Кролевецької територіальної громади) та астрономії (учасники з 4 територіальних громад, а саме: Глухівської, Кролевецької, Сумської міських рад; Степанівської селищної ради).

19 грудня завершився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад (із 18 навчальних предметів), що тривав з 06 листопада по 19 грудня 2021 року.

Бажаємо переможцям ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад результативної участі в ІІІ етапі змагань, що відбудуться у січні-лютому 2022 року!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO