ВІДНОВЛЮВАЛЬНА ЕНЕРГЕТИКА – КЛЮЧ ДО ЕНЕРГЕТИЧНОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

golovnaСучасні вимоги постають перед суспільством – економити електричну енергію. Звідси, –  необхідно  провадити  інформаційну діяльність з популяризації економічних, екологічних і соціальних переваг ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, енергозбереження, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива. 

Настав час виправити помилки минулого. Відмова Європи від російського викопного палива є першим кроком до нашої спільної енергетичної безпеки та відновлення України. Наступним кроком має бути терміновий план енергетичної незалежності для України та міжнародна допомога для його реалізації під час відбудови країни. 

Кожну родину цікавить, як менше платити за комунальні послуги, як стати енергонезалежним. Відповідь є – завдяки «чистим» джерелам енергії та енергоефективності.

Зокрема, приватні домогосподарства можуть встановити:

  • сонячні панелі або вітроелектростанції, щоб генерувати власну електроенергію;
  • теплові насоси або твердопаливні котли – для опалення;
  • геліоколектори – для нагріву води.

Використовуючи відновлювані джерела енергії, родини можуть повністю забезпечити свої потреби в електроенергії, тепловій енергії та гарячій воді. Це надійне енергозабезпечення, незалежність від енергопостачальників і, звичайно, економія сімейного бюджету. «Зелена» енергія – подарована природою. Вона екологічно чиста, відновлювана та дешевша в довгостроковій перспективі. При цьому, за останні 10 років вартість «чистих» технологій у світі значно скоротилася і продовжить зменшуватися.

Переглянути відео «Чиста» енергія для Вашої родини» можна за посиланням: https://saee.gov.ua/uk/content/renewables.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO