ПЛЕКАЙТЕ МИСТЕЦТВО, ВОНО ЕСТЕТИЧНО ВИХОВУЄ ШКОЛЯРІВ

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти методистами Сєрих Л.В. (методист образотворчого мистецтва Сумського ОІППО) та Сердюк О.П. (методист предметів художньо-естетичного циклу Сумського ОІППО) 12 квітня 2016 року у Великописарівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів Великописарівської районної ради було проведено обласний семінар «ФОРМУВАННЯ ЕСТЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ УЧНІВ НА УРОКАХ МИСТЕЦТВА».

Мета семінару, яка полягала у розгляді форм та методів формування естетичної культури учнів на уроках мистецтва, розширенні знань та вмінь педагогів з методики формування естетичної культури учнів на уроках мистецтва, досягнута.

Учасники семінару, а це були вчителі, які викладають мистецтво в загальноосвітніх навчальних закладах, ознайомилися з станом, завданнями та забезпеченням естетичного розвитку учнів шкіл Великописарівського району, переглянули мистецькі досягнення «Художники Великописарівшини» (у презентації); збагатили свої знання з теорії та методики формування естетичної культури школярів на уроках мистецтва (прослухавши доповіді з презентаціями «Формування естетичної культури школярів засобами образотворчого мистецтва на художньої культури» (Сєрих Л.В.) та «Методика формування культури школярів на уроках художньо-естетичного циклу» (Сердюк О.П.).

Практична частина семінару була представлена майстер-класами: «Художні техніки на уроках мистецтва» (Артюшенко Т.М., учитель образотворчого мистецтва Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів), «Поспівки для дітей молодшого шкільного віку» (Лазарашвілі О.Г., учитель музичного мистецтва Братеничанського навчально-виховного комплексу Великописарівської районної ради; оглядом виставки Рибалко Ірини, учениці 9 класу Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів; екскурсією до картинної галереї Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Великописарівської районної ради.

Завершилася робота обласного семінару Круглим столом, на якому обговорювалися питання застосування форм і методів формування естетичної культури учнів на уроках мистецтва та в позаурочний час; розглядалися особливості, технологія викладання мистецтва у 8 класі та можливості інтеграції його з іншими навчальними предметами.

Відбувся обмін думками щодо реалізації курсу «Мистецтво» (8 клас).

Учасники семінару залишили свої відгуки у «Книзі відвідувань» навчального закладу та картинної галереї.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO