Інноваційна система освіти дітей раннього та дошкільного віку

golovnaВідповідно до планів роботи Міністерства освіти і науки України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України, 08.11.2021 відбувся (в онлайн режимі) Всеукраїнський вебінар «Інноваційна система освіти дітей раннього та дошкільного віку. Освіта і піклування», у якому від  Сумського ОІППО взяла участь Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

Від Сумської області у вебінарі також брали участь спеціалісти управлінь (відділів) освіти, консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників, педагогічні працівники закладів дошкільної освіти.

Захід проводився з метою підвищення професійної компетентності педагогічних працівників дошкільної галузі з питань інновацій в освіти дітей раннього та дошкільного віку.

У ході роботи заходу учасники ознайомилися зі змістом програми освіти дітей раннього та дошкільного віку «Освіта і піклування» (Education Care. Mr. Leader), а також, − з метою, завданнями, структурою програми; методичним забезпеченням до неї та особливостями впровадження на практиці.

detalnishe

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO