ОБЛАСНИЙ ВЕБІНАР, ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЕКТУ SELFIE У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

1Цифрова трансформація освіти і науки є одним із пріорітетних напрямів роботи Міністерства освіти і науки України. З метою сприяння цифровій трансформації закладів освіти МОН спільно з Європейським фондом освіти та підтримки Міністерства цифрової трансформації України було успішно запроваджено проект SELFIE (Self-reflection on Effective Learning by Fostering the Use of Innovative Education Technologies).

8 листопада 2021 року відбувся обласний вебінар з питань впровадження SELFIE у закладах освіти. У вебінарі взяли участь 97 представників шкіл з різних куточків області.

Запропонований онлайн-інструмент Європейського Союзу, спрямований на допомогу закладам освіти в моніторингу ефективності впровадження цифрових технологій в освітньому процесі. 

У 2021-2022 навчальному році заплановано запровадження інструменту SELFIE в закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти в усіх регіонах.

На вебінарі було висвітлено питання роботи з програмним продуктом, продемонстровано організацію і проведення моніторингу.

Старшим викладачем кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗ СОІППО Ніколаєнко Михайлом Сергійовичем було надано кваліфіковану допомогу у використанню даного продукту, створено і надано у користування детальну покрокову інструкцію, надані відповіді на запитання учасників вебінару.

Плануємо плідну співпрацю у розвитку цифрової трансформації України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO