Медіаосвітній дайджест

nagolovnuВ рамках співпраці з Академією Української Преси, IREX Україна, лабораторією психології масової комунікації та медіаосвіти НАПН України та членів науково-дослідної лабораторії з проблем медіаосвіти та медіаграмотності КЗ СОІППО регулярно проводяться освітні заходи різного рівня. Зокрема, 17 вересня 2021 року ініціювали і провели семінар-практикум «Дошкільна медіаосвіта: теорія та практика» у форматі офлайн для представників ЗДО-учасників регіонального експерименту із запровадження медіаграмотності у практику роботи закладів дошкільної освіти.

Також 20 жовтня 2021 року представники лабораторії  долучились до проведення обласного онлайн-семінару «Медіаосвіта в освітньому процесі закладу дошкільної освіти» для педагогічних працівників відділів освіти, консультантів центрів професійного розвитку, які опікуються дошкільною освітою, директорів, завідувачів, вихователів-методистів, вихователів закладів дошкільної освіти. Крім того, 21 жовтня 2021 року в рамках ІІІ Всеукраїнської наради з розвитку медіаосвіти «Взаємонавчання, обговорення, перспективи» в режимі онлайн долучилися до обговорення організації фінального етапу Всеукраїнського експерименту «Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику».

В рамках заходів учасники отримали змогу обмінятися досвідом, удосконалити власну професійну компетентність та медіаграмотність. Також було обговорено інноваційні та передові розробки і напрацювання з проблем медіаграмотності, розглянуто цифрові інструменти інтегрування медіаосвіти в освітній процес в умовах шкільної системи наскрізної медіаосвіти та надано методичні рекомендації щодо особливостей впровадження дошкільної медіаосвіти в освітній процес дошкільного закладу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO