Цифрова грамотність

  1. Навчальні онлайн ігри про інформатику та технології (http://planeta42.com/it/)

IT ігри для практики та вивчення комп'ютера. Понад 80 онлайн-ігор для вивчення комп’ютерних технологій, пов’язаних з різними ІТ, комп’ютерами та інформатикою, які можна використовувати для розваги, інтерактивного навчання та іспитів. Інформаційні технології та засоби навчання інформатики. Ігри в галузі інформатики – це невеликі онлайн-ігри розміром до 1,5 МБ, які включають головоломки, мозаїки, аркадні ігри, карткові ігри та онлайн-тести з інтегрованою системою оцінювання. Ці навчальні програми містять більшість базових знань, необхідних для ефективної роботи з комп’ютером, які вивчаються на уроках інформаційних технологій та інформатики.

  1. Платформа графічного дизайну (https://vecta.io/app/edit/demo?fbclid=IwAR3GELNroY7nduek88ZQUDWJSscKCf43q3QyO1H7K-4EIgmt0sNAzop17TY )

Потужний онлайн-редактор SVG для команд. Завдяки численним одиницям вимірювання, інструментам масштабування та вимірювання Vecta дозволяє створювати широкий спектр дивовижних діаграм з точністю до пікселів, міліметрів, сантиметрів або дюймів.

  1. Сервіси для програмування

Blockly Games - це серія освітніх ігор, які навчають програмувати. Вони призначені для дітей, які не мають досвіду роботи з комп'ютерним програмуванням. Після проходження ігор гравці будуть готові використовувати звичайні текстові мови.

Getting Unstuck — це 10-модульна навчальна програма Scratch середнього рівня, яка допоможе вашим учням розвинути творчу та концептуальну вільність роботи з кодом. Навчальна програма переосмислює класну кімнату як студію дизайну: культуру навчання, в якій учні досліджують, створюють, діляться та розмірковують.

Compute It! - вебсайт для навчання дотримання вказівок. Це важко, тому що не можна довіряти своїм очам. Насправді вам потрібно ЛИШЕ слідувати вказівкам. Чудовий спосіб зрозуміти програмування!

PilasBloques - інструмент для пропедевтики програмування. Завантажуєте, встановлюєте, проходите всі завдання, встановлюєте на шкільних комп'ютерах і пропонуєте завдання для виконання учням 2-4 і 5-6 класів. Розв'язки можна зберігати жорсткому диску та завантажувати з нього.

  1. Колекція корисних програм та ресурсів (https://papaly.com/Guest273355/bYZzz/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B5-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8)

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO