ВОЛОНТЕРСЬКИЙ РУХ

golovnaПовномасштабна війна змусила багатьох людей опинитися у скрутній ситуації. Окрім допомоги держави, на поміч прийшли волонтери. Відтак, сотні тисяч людей приєдналися до волонтерського руху: допомагають у гуманітарних штабах, плетуть маскувальні сітки, закуповують амуніцію тощо.

 

Волонтером може стати кожен, хто прагне зробити внесок у перемогу України.

Війна триває і ми впевнено показуємо світу свою незламність. Нині, як ніколи, важливо триматися разом і боротися проти агресора. Не всі можуть робити це зі зброєю в руках, проте способів допомогти Україні вистояти є значно більше.

Одними із тих, хто завжди стоїть за спиною військових та допомагає, є волонтери, серед яких – учителі. Між уроками та вихідними днями готують чай і каву, доставляють продукти, плетуть сітки, відправляють на потреби військових противірусні, кровоспинні, катетери тощо. На уроках трудового навчання, разом із учнями, виготовляють окопні пічки та свічки, в'яжуть панчохи. Роблять те, що у них добре виходить – смачно готують чи водять автомобіль. Учителі Сумщини  впевнені, що зможуть дістати «квітку папороті» для земляків. Витримка, сердечність і вміння єднатися, навіть якщо до того мали різні погляди чи спосіб життя, змушують ще більше пишатися українською нацією. Ми заново налагодимо життя, розберемося з наслідками та відбудуємо країну, але спочатку – перемога!

Переглянути відео «Учитель з учнями виготовляє мінінагрівачі для ЗСУ» можна за посиланням: http://surl.li/dnzxm

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO