ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 06 вересня відбувся обласний онлайн-семінар «Актуальні питання навчання фізики та астрономії в закладах загальної середньої освіти у 2021-2022 навчальному році» для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти області.

Під час проведення заходу Карпуша В.М., методист з фізики та астрономії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ СОІППО, зробила огляд актуальних питань навчання фізики та астрономії в закладах загальної середньої освіти у

2021-2022 навчальному році та детально розповіла про підготовку учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в 2021-2022 навчальному році.

Худан М.Ю., учитель фізики Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради, поділився досвідом організації змішаного навчання здобувачів загальної середнього освіти з фізики та астрономії.

Пасько О.А., старший викладач кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики СумДУ, ознайомила з використанням віртуальних лабораторій та технологій доповненої реальності у навчанні фізики.

Пермінов П.А., консультант комунальної установи «Путивльський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Путивльської міської ради, розповів про особливості впровадження STEM-освіти у навчання учнів з фізики та астрономії.

Хрокало Г. А., консультант комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Роменської міської ради, продемонстрував переваги системи Onlinetestpad під час тестової перевірки знань з фізики.

Жовтобрюх А.І., консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради, зосередила увагу на дотриманні академічної доброчесності в освітньому процесі з фізики та астроному закладів загальної середньої освіти.

За результатами обласного онлайн-семінару вчителям фізики надано методичні рекомендації.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO