СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ В ХОТІНСЬКІЙ ОТГ

golovna

У Хотінській громаді Сумського району 27 серпня 2021 року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників «Освіта України: без бар’єрів: вектори якості та успіху». За запрошеннями освітян громади участь у конференції взяла Валентина Успенська, кандидат педагогічних наук, доцент, керівник лабораторії здоров’яспрямованої освіти.

Визначаючи одним із пріоритетних завдань функціонування закладів освіти – дбати про здоров’я учасників освітнього процесу, у Хотінській ОТГ розгортається рух зі створення Шкіл здоров’я. Саме аспекти цієї діяльності розкрила Валентина Успенська у своєму виступі «Освітній простір здорової особистості у школі здоров’я».

Дійство, організоване педагогами закладів освіти Хотінської громади, було неординарним та креативним. Безумовно, надали святу урочистості й значущості вітальні слова керівництва – голови селищної ради Миколи Торяника та його заступника Дмитра Мальцева, начальника відділу освіти Андрія Іванченка. А також нагородження педагогів за успіхи в професії, букети квітів, виступи самодільних колективів педагогів та учнів. А от нетрадиційний характер конференції-імпрези був заданий сценарієм від учительста Хотінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів та артистичними ведучими Володимиром Мельником та Вікторією Поляковою. І в ньому були здоров’яспрямовані майстер-класи педагогів та учнів. Їх продемонстрували педагоги разом з учнями: учитель початкових класів Хотінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Олена Ткаченко; практичний психолог Хотінського професійного аграрного ліцею Юлія Усик; вихованці гуртка «Джура» Центру дітей юнацтва та молоді Хотінської селищної ради зі своїм керівницею Юлією Кузьменко та методистом відділу освіти Миколою Шабалем.

Звітність та визначення завдань – основа подальшої роботи. У цьому полягала сутність виступів начальника відділу освіти Андрія Іванченка, директорки Хотінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Людмили Гученко, директорки Центру дітей, юнацтва та молоді Хотінської селищної ради Тетяни Бідненко.

Бажаємо у новому навчальному році освітянам Хотінської територіальної громади натхнення і творчості, професійних здобутків, особистих звершень, міцного здоров’я!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO