УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРА ЗДОБУВАЧАМ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

22Вручення дипломів є великим та хвилюючим святом для випускників та усіх, хто їх підтримував на усьому шляху здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти. Фразу: «Диплом магістра вручається…» надовго запам’ятають всі випускники, адже більшість з них отримали диплом магістра вперше, а дехто повертається до Інституту за новими знаннями.

07 липня 2021 року у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам заочної форми навчання спеціальностей: 073 Менеджмент освітньо-професійної програми Управління навчальним закладом; 011 Освітні, педагогічні науки освітньо-професійної програми Педагогіка вищої школи); 053 Психологія освітньо-професійної програми Практична психологія.

З привітальними словами до випускників звернувся ректор Інституту, доктор історичних наук, доцент Юрій НІКІТІН, професорсько-викладацький склад, зокрема щирі слова настанови на майбутнє пролунали від проректора з наукової роботи, кандидата педагогічних наук, доцента Сергія ГРИЦАЯ, завідуючих випускових кафедр – кандидата педагогічних наук, доцента Галини ЄФРЕМОВОЇ та доктора психологічних наук, професора Алли ВОЗНЮК.

Цього року дипломи магістра отримав 61 випускник, з них – 3 з відзнакою були вручені Ользі ПАНАСЕНКО, Олені ШКУРКО та Ірині КОВАЛИШИН.

Подяки ректора Сумського ОІППО за добросовісне та творче виконання обовʼязків старости групи під час навчання на факультеті підвищення кваліфікації та перепідготовки були вручені Вадиму ЛЕГКОДУХУ, Наталії ДУМЧИКОВІЙ та Ірині ЛИСЯНСЬКІЙ.

Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвятили випускники кураторам, викладачам, батькам та одногрупникам, адже, саме ці люди протягом всього періоду навчання ділились своїм досвідом та знаннями, підтримували та допомагали.

Щиро вітаємо випускників із завершенням навчання! Сподіваємося, що досвід і знання, які Ви здобули у стінах Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти стануть вагомим підґрунтям для подальших звершень і професійних досягнень!

Адміністрація та науково-педагогічний колектив Інституту щиро вітає магістрів з отриманням диплому!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO