НАВЧАЛЬНИЙ КОНТЕНТ З ХІМІЇ НА ДОПОМОГУ ПЕДАГОГАМ ТА УЧНЯМ ПІД ЧАС ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

0на головнуУ ході реалізації завдань обласного пілотного проєкту «Зручне навчання» (на виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 02.12.2020 № 494-ОД   «Про проведення обласного пілотного проєкту «Зручне навчання») у напрямі навчання хімії Метейко А.В., методистом з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, спільно з Бабенко О.М., доцентом кафедри хімії та методики навчання хімії природничо-географічного факультету Сумського ДПУ імені А.С. Макаренка, к.пед.н., у рамках співпраці розпочато проєкт з розробки навчального відеоконтенту хімічного експерименту. Наразі робота триває.

Беручи до уваги необхідність розвитку в учнів однієї із ключових компетентностей «навчання впродовж життя», методистом з хімії було розроблено збірник «Практичні аспекти використання технології графіки на уроках хімії в школі», що містить структурно-логічні схеми та структурно-логічні конспекти з тем діючої навчальної програми «Хімія для загальноосвітніх навчальних закладів. 7-9 класи» (затверджена наказом МОНУ від 07.06.2017 № 804). Запропоновані розробки було апробовано учителями хімії в рамках пілотного проєкту «Зручне навчання» та двома членами творчої групи вчителів хімії Сумської області.

Ще одним доробком, запропонованим на допомогу учителям хімії – учасникам пілотного проєкту, стали Збірники тестів для поточного контролю з хімії для учнів 7, 8, 9, 10 класів, що є напрацюванням членів творчої групи вчителів хімії Сумської області, яка функціонувала у Сумському ОІППО під керівництвом Метейко А.В., методиста з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, та Коростіль Л.А., доцента кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент.

Ознайомитися із розробленими матеріалами можна за покликанням https://cutt.ly/onVfRo9

 

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO