ПЕРЕМОГА В КОНКУРСІ НА КРАЩУ STEM-ПУБЛІКАЦІЮ

golovnaТворче змагання на кращу STEM-публікацію, яке спрямоване на активізацію вивчення актуальних питань розвитку STEM-освіти в Україні, залучення науковців та педагогів-практиків до написання наукових, науково-популярних статей із означеної тематики та представлення результатів інноваційного досвіду широкій педагогічній громадськості – завершено.

Урочисте оголошення переможців відбулося в онлайн-форматі у рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції «STEM – світ інноваційних можливостей. Формування освітнього STEM-середовища» 1 квітня 2021. Підсумки Всеукраїнського заходу (наказ ІМЗО від 24.02.2021 № 14) представила голова комісії STEM-змагань Ірина Сліпухіна, доктор педагогічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу створення навчально-тематичних систем знань НЦ «Мала академія наук України».

Серед переможців конкурсу ‒ наша колежанка, старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту Галина Сударева. Її стаття з теми «Упровадження STEM-освіти в умовах нової української школи: методичний аспект» присвячена проблемі реалізації STEM-освіти в умовах Нової української школи. У контексті методичного забезпечення STEM-навчання у статті розглянуто відомі й поширені освітні технології. Доведено їх відповідність головним завданням STEM-освіти і можливість наблизити зміст і процес освітньої діяльності школярів до STEM-навчання.

Це вже друга перемога Галини Сударевої у щорічному Всеукраїнському конкурсі на кращу STEM-публікацію.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO