Навчально-практичний семінар з методики навчання дзюдо

golovnaЗ метою підвищення рівня професійної майстерності вчителів фізичної культури та впровадження варіативного модуля «Дзюдо» в закладах загальної середньої освіти Сумської області, 18.03.2021 Федерацією дзюдо України, за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, на базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти було проведено навчально-практичний семінар «Методика викладання дзюдо в закладах загальної середньої освіти».

З вітальним словом до учасників семінару звернулась Гробова В.П., директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, доктор юридичних наук, професор.

Коломоєць Г.А., науковий співробітник Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, координатор інноваційного освітнього проєкту «Методика викладання дзюдо в закладах загальної середньої освіти» ознайомила присутніх з етапами впровадження дзюдо в закладах загальної середньої освіти.

Руденко М.М., державний тренер з дзюдо, віце-президент федерації дзюдо України розкрив питання методики викладання дзюдо в закладах загальної середньої освіти

Сергієнко В.М., завідувач секції спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» Сумського державного університету, доктор наук з фізичного виховання і спорту, доцент, розповів про підготовку фахівців з дзюдо в закладах вищої освіти.

Наприкінці семінару Маслов В.Г., начальник Сумського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, надав інформацію учасникам семінару про календар заходів з дзюдо в Сумській області у 2021 році.

Від Сумського ОІППО в заході взяли участь Нікітін Ю.О., ректор, доктор історичних наук, доцент; Удовиченко І.В., проректор, доктор педагогічних наук, доцент; Деменков Д.В., методист СОІППО; педагогічні працівники навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО.

По завершенню навчання учасники отримали сертифікати, друковані методичні посібники та навчальні програми із дзюдо, які мають гриф Міністерства освіти і науки України.  

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO