Вебінар «Методи та прийоми формування компетентностей»: реалізація співпраці між КЗ СОІППО та управлінням Державної служби якості освіти у Сумській області

13 березня 2021 року на інтернет-порталі «Дистанційна Академія від ВГ "Основа"», реалізуючи Договір про співпрацю між управлінням Державної служби якості освіти у Сумській області та Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, було проведено цікавий та корисний вебінар «Методи та прийоми формування компетентностей». 

Спікери вебінару:

  • Ніколаєнко Світлана Петрівна, завідувач сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Сумській області;
  • Луценко Світлана Миколаївна, кандидат наук з державного управління, доцент, викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Під час вебінару учасники заглибилися у сутність, особливості та практичні інструменти формування ключових компетентностей учнів в освітньому процесі сучасної школи. Акцент зустрічі було зроблено на інтерактивних методах і прийомах, а також на тих із них, які може використати вчитель під час змішаного навчання.

Посилання на вебінар:

https://www.youtube.com/watch?v=5dBAKLrNxy0&feature=youtu.be

2

3

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO