Завершилося проведення навчальних семінарів з питань підготовки персоналу пунктів проведення ЗНО-2021 у м. Суми

golovnaЗ метою підготовки працівників пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році, Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти у період з 03 до 16 березня 2021 року було проведено серію навчальних семінарів для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Сумської міської ради, які будуть задіяні у якості старших інструкторів, інструкторів, чергових на пунктах тестування.

Тренерами (Остапенко О.І., Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Максименко Т.В., Самойлова Т.В., працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання) було проведено інструктаж педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти (загальною кількістю 431 особа) у місті Суми.

На семінарах були розглянуті загальні питання організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, основні нормативно-правові документи, а також права та обов’язки учасників ЗНО.

Інструктаж залучених працівників здійснено з метою їхньої теоретичної та практичної підготовки до виконання покладених на них обов’язків, що пов’язані з участю у зовнішньому незалежному оцінюванні  у 2021 році.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO