УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРІВ СТУДЕНТАМ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ ЗА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЮ ПРОГРАМОЮ ПРАКТИЧНА ПСИХОЛОГІЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 053 ПСИХОЛОГІЯ

golovna12 березня 2021 року в конференційній залі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів студентам денної форми навчання за освітньо-професійною програмою Практична психологія спеціальності 053 Психологія.

З вітальним словом до випускників звернулися ректор інституту, доктор історичних наук, доцент Юрій Олександрович Нікітін, проректор з наукової роботи КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Михайлович Грицай та завідувач кафедри психології КЗ СОІППО, доктор психологічних наук, професор Алла Вікторівна Вознюк.

Дипломи магістрів з побажаннями випускникам реалізації власних творчих задумів урочисто вручив ректор Юрій Олександрович Нікітін.

Старші викладачі кафедри психології Наталія Андріївна Кулик та Лариса Леонідівна Гільова побажали випускникам натхнення, успіхів у саморозвитку та у становленні себе як фахівця. Із щирими і добрими словами вдячності виступили представники студентства, відзначивши професіоналізм, компетентність та фаховість викладачів, комфортну психологічну атмосферу, в якій вони провели роки навчання. Прозвучали слова подяки за те, що весь час навчання педагоги інституту ділилися власним практичним досвідом, що обов’язково, на думку студентів, стане у нагоді при вирішенні професійних завдань.

Маємо надію, що знання та досвід, отримані магістрами в стінах нашого закладу, допоможуть їм стати професіоналами в тій сфері, яку вони обрали для власної професійної реалізації.

Успіхів Вам, наші випускники!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO