ВЧИМОСЯ ДОСЛІДЖУТИ ПО-СУЧАСНОМУ

golovnaВідповідно до плану освітньої діяльності КЗ СОІППО на 2021 рік протягом трьох днів, з 01-03 березня, проходили курси за вибором для вчителів хімії за темою «Дослідницько-пошукова діяльність учнів на уроках хімії». Куратор групи – Коростіль Лідія Анатоліївна, доцент кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент.

Мета курсів – підвищити методичну та практичну складову професійної компетентності вчителів хімії загальної середньої освіти в напрямі організації та реалізації дослідницько-пошукової діяльності при вивченні хімії.

Зміст навчально-тематичного плану передбачав поглиблення знань педагогів з питань організації дослідницько-пошукової діяльності учнів, розвинення вмінь та навичок проведення дослідження за допомогою інтерактивних симуляторів та цифрового вимірювального обладнання. Тому основна форма проведення занять передбачала практичну роботу, що доповнювалася інформаційними повідомленнями лектора та інтерактивними вправами в групах і парах.

Надбаннями вчителів хімії за результатами курсів стали:

  • знання: форм і методів організації дослідницько- пошукової діяльності (хімічний експеримент, проєкт, дослідження); видів досліджень, їх місце в навчальній програмі; алгоритмів реалізації дослідницько-пошукової діяльності вчителем;
  • уміння організовувати дослідницько-пошукову діяльність за допомогою інтерактивних симуляторів і цифрового вимірювального обладнання;
  • володіння різними способами організації дослідно-пошукової роботи при вивченні хімії.

Наприкінці курсів вчителі висловили слова щирої подяки організаторам курсу та Метейко Аллі Володимирівні, методисту з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО за консультації щодо оновлення кабінетів хімії сучасним обладнанням і реактивами, а також допомогу під час практичних робіт. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO