Вебінар «можливості нових «паперових»/«мультимедійних» підручників»

0головна9 березня 2021 року в рамках договору про співпрацю з інститутом вивчення Голокосту «Ткума» та курсу за вибором: «Сучасні підходи навчання історії та cуспільних дисциплін в умовах реформування системи освіти» в.о. завідувача кафедри соціально-гуманітарної освіти, кандидата педагогічних наук, Драновської Світлани Вікторівни, відбувся онлайн вебінар для вчителів історії та суспільних дисциплін.

Організатором заходу виступила Ірина Піскарьова – керівник освітніх програм Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума», учитель-методист.

Спікер вебінару – Ігор Щупак, кандидат історичних наук, автор підручників з історії, директор Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума», Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні».

З привітальним словом виступив ректор КЗСОІППО – Нікітін Юрій Олександрович, доктор історичних наук, доцент, який зазначив основні пріоритети розвитку історичної освіти в контексті Державного стандарту базової середньої освіти та альтернативні шляхи вирішення суспільствознавчих питань.

У контексті доповіді Ігор Щупак висвітлив ефективні методики викладання історії і можливості нових «паперових»/«мультимедійних» підручників, розкрив можливі варіанти стандартів для 5-12 класів, за умови лінійного чи концентричного викладання історії в закладах загальної середньої освіти; проаналізував можливості викладання інтегрованого курсу історії та необхідність вивчення історії через опрацювання понять, теоретичного і фактичного матеріалу.

До заходу долучилися вчителі історії закладів загальної середньої освіти м. Суми та Сумської області. 

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO