РОБОЧА НАРАДА КЕРІВНИКІВ ОІППО

P1015407 new2-3 березня 2021 року в місті Київ за участю Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета відбулася робоча нарада керівників/заступників керівників ОІППО. У нараді взяв участь ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор історичних наук, професор Юрій НІКІТІН.

Мета заходу: узгодження підходів до професійного розвитку педагогічних працівників для впровадження Державного стандарту базової освіти.

На нараді обговорювалися шляхи забезпечення інституційного розвитку системи післядипломної освіти як суб’єкта впровадження державної політики в умовах реформування: статус/ ліцензування/ фінансові механізми/ координація діяльності ІППО/ ЦПРПП, інших суб’єктів післядипломної педагогічної освіти.

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет окреслив стратегічні цілі Міністерства освіти і науки України та місце закладів післядипломної педагогічної освіти в їх реалізації.

З питанням «Основні напрямки реформування дошкільної, загальної середньої, позашкільної та інклюзивної освіти у 2021 році» виступила заступник Міністра освіти і науки України Віра Рогова.

На нараді керівників/заступників керівників ОІППО виступаючими приділялась увага міжнародній підтримці професійного розвитку педагогічних працівників в процесі переходу до базової освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO