Відбувся перший етап сертифікації-2021 педагогічних працівників

Sertyfikatsiya vchyteliv dyvitsya testovi zavdannya27 лютого 2021 року на базі Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбулося незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкових класів. Зареєструвалося для участі у тестуванні 48 педагогів Сумської області, узяли участь 47 осіб, що становить 98 %. Порушень учасниками процедури незалежного тестування на пункті не зафіксовано.

Учасники сертифікації протягом 180 хв. виконували 100 завдань на оцінювання їхніх предметних компетентностей, а також визначення обізнаності з  питань сучасних і традиційних методів та прийомів навчання, організації безпечного й комфортного освітнього середовища, планування процесу навчання.

Не пізніше 17 березня 2021 року результати незалежного тестування будуть розміщені в особистих кабінетах учасників сертифікації.

Учителі, які успішно склали незалежне тестування, будуть допущені до подальшої участі у сертифікації, а саме, мають здійснити самооцінювання власної педагогічної майстерності з формування в учнів ключових компетентностей, а також їхній практичний досвід роботи вивчить Державна служба якості освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO