ПЕДАГОГІКА ГРИ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

nagolovnuВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2021 рік, 25 лютого в  онлайн форматі відбувся обласний LEGO – марафон # 1. Сесія 2 «Педагогіка гри у закладах дошкільної освіти».

Цільова аудиторія – вихователі-методисти, вихователі, практичні психологи закладів дошкільної освіти.

Метою заходу було надання методичної допомоги педагогічним працівникам щодо застосування ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі закладів дошкільної освіти.

У ході роботи Міщенко Л.Б., методист з  дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та  професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила педагогів з питанням «Вільна гра: особливості та значення»; Ковтун Є.Ф., Цимерман І.Л., Лобода В.В., старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО розкрили питання: «Характеристики гри та сфери всебічного розвитку дитини»;  «Реалізація ігрового підходу в закладі дошкільної освіти – частина 1»; «Реалізація ігрового підходу в закладі дошкільної освіти – частина 2». 

Учасники заходу мали можливість в ігровому онлайн форматі   зануритися у світ ігор: «Вітання», «Парковка для правил», «Світ вільної гри», «Мозковий штурм «Характеристики гри», «Мій ігровий досвід», «День народження», «Продукти для торта», «Стан потоку», «Секрети педагога дизайнера»,  «Лего-розминка», «Лего-руханка».

По завершенню роботи заходу Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи  Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, доцент  привітала педагогів та вручила сертифікати, які засвідчують, що учасники взяли участь в обласному LEGO – марафоні # 1. Сесія 2 «Педагогіка гри у закладах дошкільної освіти». 

Учасникам надано методичні рекомендації щодо застосування ігрових та діяльнісних методів «навчання через гру» в освітньому процесі закладів дошкільної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO