ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ПРАКТИЧНА ПСИХОЛОГІЯ» 2021

1головна23-24 лютого 2021 року на базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся захист магістерських робіт студентів ІІ курсу денної форми навчання за спеціальністю 053 Психологія.

Перед початком захисту студентів привітали ректор КЗ СОІППО, доктор історичних наук, доцент Юрій Нікітін та декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Захарова,  які побажали вдало представити магістерські роботи, впроваджувати напрацьовані досягнення у професійній діяльності та використовувати набуті знання у професійній діяльності практичного психолога.

На розгляд комісії, до якої увійшли Вознюк А.В., доктор психологічних наук, професор; Чеканська Л.М., кандидат психологічних наук, доцент; Василевська О.І., кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології; Гільова Л.Л., старший викладач кафедри психології, було подано 21 магістерська робота.

За результатами захисту члени комісії відмітили професіоналізм та компетентність, з якими студенти підійшли до вирішення поставлених в магістерських роботах завдань. Плідна співпраця магістрантів та їх наукових керівників дозволила представити розроблені в ході роботи над магістерськими дослідженнями тренінгові програми, психолого-педагогічні рекомендації та практичні кейси, які стануть в нагоді педагогам та психологам при вирішенні професійних завдань.

За результатами навчальної і наукової діяльності та з урахуванням результатів навчання за попереднім освітньо-кваліфікаційним рівнем, студентка ІІ курсу денної форми навчання за спеціальністю 053 Психологія Пилипенко Надія Миколаївна отримає диплом з відзнакою.

Викладачі кафедри психології та адміністрація КЗ СОІППО щиро вітають випускників з успішним захистом магістерських робіт та бажають їм натхнення й успіхів у подальшому саморозвитку та професійному становленні. 

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO