ЩОДЕННИК КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2021»: ДЕНЬ ДРУГИЙ

ГОЛОВНУДругий день змагань – 16 лютого 2021 року позначився для конкурсантів двох номінацій другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» випробуваннями: «Дистанційний урок» – для вчителів української мови; «Методичний практикум» – для вчителів трудового навчання. Перед конкурсними випробуваннями серед учасників відбулося жеребкування, відповідно до умов проведення змагань.

Конкурс «Учитель року – 2021» націлений на пошук нових педагогічних здобутків і педагогічних ідей, удосконалення методики навчання в очному режимі та організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання. Тож, першим випробуванням другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література» був «Дистанційний урок». Так, після проведення жеребкування, 13 учителів-філологів протягом 4-х годин готувалися до проведення дистанційного уроку. Під час презентацій своїх уроків, учителі демонстрували високий рівень фахових знань, методичну компетентність, практичні вміння користуватися дидактичним інструментарієм, інформаційно комунікаційними технологіями тощо.

Відповідно до умов конкурсу, випробування «Методичний практикум» у номінації «Трудове навчання» було спрямовано на виявлення рівня методичної компетентності 7 учителів-учасників, за допомогою розробки ними інтерактивних, дидактичних матеріалів з використанням зручних для конкурсантів онлайн та офлайн сервісів. 

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO