Робоча нарада з підготовки до ЗНО-2021

golovnaПитання проведення державної підсумкової атестації, пробного зовнішнього незалежного оцінювання, створення мережі пунктів проведення основної сесії, забезпечення аудіювання та спеціальних умов для осіб з особливими освітніми потребами, підготовки педагогічних працівників, які залучатимуться для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року, залучення представників області у роботі експертних груп обговорено 4 лютого 2021 року в Департаменті освіти і науки Сумської облдержадміністрації під час робочої наради.

Організаторами наради були: Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації (Гробова В.П.) та Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти (Сидоренко О.Л.).

На нараді від Сумського ОІППО були присутні Нікітін Ю.О., ректор та Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання.

 По завершенню наради відбулася прес-конференція, на якій було ознайомлено громадськість з особливостями організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році в Сумській області та умовами вступу до закладів вищої освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO