Як організувати власну науково-методичну роботу?

1611315460138

З 18 по 20 січня 2021 року, згідно плану освітньої діяльності КЗ СОІППО, відбулися курси за вибором «Професійне зростання вчителя через власну науково-методичну роботу» для викладачів медичного коледжу. Куратор групи – Коростіль Л.А., доцент кафедри теорії і методики змісту освіти, кандидат педагогічних наук, доцент.

Основна мета курсів – підвищити методичний та практичний рівень професійної компетентності педагога в напрямку організації та реалізації власної науково-методичної роботи над темою самоосвіти в освітньому закладі.

У рамках курсу викладачі визначилися з темою самоосвіти; склали перспективний план самоосвіти щодо реалізації визначеної теми; розвивали уміння швидко та ефективно працювати з книгою, текстом, інтернет-джерелами; в групах готували доповідь і складали презентацію на задану тему; розробляли інструментарій для реалізації дослідження; розглядали особливості написання наукової статті та бібліографії джерел до неї.

Під час курсів учителі опановували роботу з інтерактивною дошкою Padlet, виконували завдання на онлайн сервісі LearningApps, працювали самостійно в групах, створювали наради, спілкувалися в чатах наради та групи, відповідали на тести.

На підсумковому занятті викладачі презентували свої напрацювання в групах у вигляді доповіді, а також отримали індивідуальні консультації щодо перспективного плану та анкети дослідження.

По закінченню, учителі висловилися щодо справдження своїх очікувань від курсів:

«Стисло, актуально, доступно, інформативно! Дякую за Ваш професіоналізм! Хай щастить у подальшій роботі! (Білоконь І.М.)

«Працювати сподобалося. Деякий матеріал ми вже знаємо, але і було багато нової інформації, яка нам допоможе в роботі. Дякую» (Тутова Н.О.)

«Менi сподобалось, дякую Вам за ваш професіоналізм». Будемо працювати далi». (Бутенко І.О.)

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO