ПРО ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА 2020 РІК - ЗВІТ РЕКТОРА ІНСТИТУТУ

golovnaВідповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Статуту КЗ СОІППО ректор Інституту щорічно звітує про підсумки роботи за рік перед вищим колегіальним органом громадського самоврядування – Зборами трудового колективу.

28 грудня 2020 року, за ініціативою голови зборів трудового колективу Світлани Коди, відбулися онлайн-збори трудового колективу КЗ Сумського ОІППО. На порядку денному зборів ‒ звіт ректора Інституту, доктора історичних наук, доцента Юрія Нікітіна про підсумки роботи за 2020 рік.

У звіті Юрій Нікітін зазначив, що діяльність колективу була спрямована на реалізацію місії Інституту – забезпечення готовності працівників галузі освіти Сумської області до професійної самореалізації в умовах модернізації системи освіти через досягнення ними високого особистісного, професійного та науково-методичного рівня компетентності.

Ректор також зауважив, що відповідно до стратегічної мети Інституту продовжується вдосконалення системи післядипломної педагогічної освіти, зумовлене вимогами часу, оновленням освітніх технологій навчання освітян відповідно до культурно-духовних, суспільно-економічних, технологічних трансформацій, а також численних викликів глобального, європейського, національного, регіонального та місцевого рівнів.

Звіт ректора містив ґрунтовну інформацію про досягнення в усіх сферах діяльності Інституту: основну діяльність, наукову інноваційність, господарську діяльність, інфраструктуру та соціальну відповідальність. Підбиваючи підсумки роботи за рік, Юрій Нікітін окреслив головні завдання та пріоритети розвитку післядипломної педагогічної освіти, плани та перспективи діяльності Інституту в умовах реформування освіти.

До обговорення звіту ректора долучились: Вікторія Перлик, голова ПК КЗ СОІППО, старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку; Галина Єфремова, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту; Ірина Захарова, кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки; інші члени трудового колективу, які високо оцінили управлінську діяльність ректора та досягнення Інституту за 2020 рік у різних сферах діяльності.

Трудовим колективом КЗ СОІППО робота ректора Юрія Нікітіна одноголосно була визнана «задовільною». Світлана Кода, голова зборів трудового колективу, оголосила результати онлайн-голосування та висловила подяку ректорові за плідну і результативну роботу. У свою чергу, керівник закладу подякував колективу, наголосивши на тому, що всі спільні надбання та досягнення яскраво підтверджують злагодженість у роботі ректорату і трудового колективу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO