Стипендійна програма Ромського освітнього фонду у 2017-2018 н.р.

Ромський освітній фонд (м. Будапешт, Угорщина) проводить конкурс заявок на здобуття випускниками шкіл і студентами, які є ромами за етнічним походженням, академічних стипендій для навчання у професійно-технічних і вищих навчальних закладах. Мета цієї стипендійної підтримки –сприяти формуванню критичної маси високо освічених ромів, які пишаються своїм етнічним походженням, майстерні в академічному та соціальному плані, мають навички та знання, що дозволяють їм ставати професіоналами у своїх галузях, а також тісно пов’язані з ромськими громадами й підтримують їх подальший розвиток та інтеграцію.

Етапи та кінцеві терміни подання заявки:

1 етап: подання електронної заявки (до 16 травня 2017 р.);

2 етап: перевірка зарахування до навчального закладу (осінь 2017).

Заявники мають відповідати таким вимогам:

  • відкрито визнавати себе рома;

  • бути студентом або планувати вступ у 2017-2018 н.р. до акредитованого навчального закладу в країні свого громадянства або постійного проживання для здобуття ступеню молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра або доктора філософії; лише до 20% наявних стипендій буде надано для навчання на молодшого спеціаліста;

  • подати повністю заповнену Електронну заявку до крайнього терміну, встановленого Програмою.

Студенти з ромських громад, які навчаються заочно для здобуття ступеня магістра або доктора філософії, також можуть подавати заявки на програму LHP.

Електронна заявка повинна бути заповнена ретельно. Заявники повинні надати усю запитувану інформацію та чинні документи, як описано в Інструкціях з подання заявки.

Умови конкурсу, а також детальні інструкції з оформлення та подання заявок, розміщені на сайті Ромського освітнього фонду за адресою: http://www.romaeducationfund.hu/yak-podati-zayavku-na-stipend-ya.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO