Державний моніторинг стану впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у загальноосвітніх навчальних закладах

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14.12.2011 № 1431 «Про проведення моніторингового дослідження стану впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у загальноосвітніх навчальних закладах» та наказу управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації від 14.03.2012 № 234-ОД «Про проведення моніторингового дослідження стану впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у загальноосвітніх навчальних закладах» з метою вивчення стану створення сучасного навчального середовища у загальноосвітніх навчальних закладах, впровадження в навчально-виховний процес інформаційно-комунікаційних технологій у період з 27.03.2015 до 16.04.2015 буде проведено ІV етап зазначеного дослідження.

Моніторингове дослідження здійснюється методом анкетування респондентів різних груп, відповідно до вибірки, яка надається Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти МОН України. До анкетування залучаються вчителі молодших класів (3 класи), біології, хімії, основ здоров’я, іноземної мови, музичного мистецтва, художньої культури, української мови та літератури, керівники ЗНЗ.

У дослідженні беруть участь загальноосвітні навчальні заклади Глухівського, Липоводолинського, Великописарівського, Охтирського, Недригайлівського, Сумського районів та мм. Суми, Конотоп, Глухів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO